SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Säg hej till vår grymma medlem Evelina!

Vem är du?
Jag heter Evelina Olsson och är 18år och bor strax utanför Varberg tillsammans med min familj. Till vardags så studerar jag sista året på gymnasiet inom transport och logistik.
Utöver det så har jag ett stort fordon och lastbilsintresse som tar upp mycket av min vakna tid tillsammans med mina vänner. Men utöver det så ligger träning mig varmt om hjärtat och har gjort sedan jag var väldigt liten. Så det har blivit en del sporter genom åren men framförallt mycket innebandy och orientering.

Hur länge har du tränat på CF Varberg?
Jag har tränat på CF Varberg sedan ett år tillbaka och det är bland det bästa jag gjort.

Berätta lite vad som hänt under den här tiden:
För ungefär två år sedan fick jag ett år kantat av skador iform av stukade fötter och en stor förslitningsskada i ländryggen som toppades av körtelfeber och nässelfeber. Vilket resulterade i att jag ett år efter första skadan la ner allt vad träning och tävling hette. Men jag ville egentligen inte sluta träna bara slippa tävlingsmomenten och då tipsade min syster mig om att testa crossfit och sedan dess har jag varit fast.
För crossfiten har verkligen varit det jag behövt då det är en allsidig träning som man kan individanpassas. Detta har varit räddningen för mig då min rehab för min ryggskada och CF Varbergs träningsupplägg fungerat bra att kombinera.

Men eftersom träningen sker i grupp skapas även en stor lagkänsla under passen då alla pushar varandra att fortsätta vilket gör att man ger det där lilla extra.

Jag har även lärt mig hur man ska lyfta och röra sig utan att belasta kroppen fel, vilket gjort att jag ändrat mitt rörelsemönster i vardagen. Vilket kommer bli till stor hjälp i framtiden med tanke på mitt yrkesval.

Vad är det bästa med CF varberg?
Framförallt gemenskapen i boxen men får inte glömma alla fantastiska coacher som är så sjukt duktiga på det dem gör.

Du är grym Evelina och vi är glada att ha dig hos oss på våra pass!

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!

We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
To learn more about how we use cookies, view our cookie policy